Inapoi la servicii

Masaj Reflexogen

Principalul scop al reflexoterapiei constă în eliminarea toxinelor și în stimularea funcțiilor întregului organism. Talpa piciorului – una dintre zonele în care se află cele mai multe puncte reflexe – este de fapt o hartă a întregului corp. Creierul, ochii, urechile, glanda tiroidă, plămânii, ficatul, stomacul, pancreasul, duodenul, rinichii, vezica urinară, colonul, ovarele – toate au câte un punct reflex corespondent în talpă. Reflexoterapeuții masează aceste puncte și astfel previn sau, dupa caz, tratează diversele afecțiuni ale acestor organe.

Masaj Reflexogen

Prețuri

  • 45/60/90 min
  • Activarea punctelor reflexe
  • Presopunctură în tălpi
  • Detensionare si vindecare

90/110/150 lei

Masaj Reflexogen

Este important de știut că reflexoterapia tratează și cauzele bolilor, astfel încât acestea au mici șanse să recidiveze.

Trebuie să luați în considerare faptul că primele sedințe de reflexoterapie pot fi dureroase, există chiar momente când masajul vi se va părea de nesuportat. Experții spun ca aceasta se petrece deoarece se elimină toxinele acumulate de-a lungul anilor. După câteva ședințe însă, durerea va scădea în intensitate: acum durerea va apărea doar în acele puncte reflexe care corespund organelor cu probleme.

Trateaza celulita și prin reflexologie!

Reflexoterapiei i s-a dus vestea că poate vindeca o listă lungă de afecțiuni! De exemplu, masarea punctelor reflexe care corespund glandelor suprarenale și hipofizei duce, în timp, la regenerarea pielii cu aspect de coaja de portocală.

Este indicat ca pe întreaga durată a tratamentului să se renunțe la consumul de cafea, tutun și alcool. De asemenea, terapia dă rezultate mai rapide dacă o combinăm cu un regim alimentar sănătos.Afecțiuni tratate prin reflexoterapie