Inapoi la servicii

Masajul Intuitiv

Masajul intuitiv este acel masaj care combină mai multe tipuri de masaje într-o singură sedință, în funcție de nevoile de moment ale corpului si sufletului tău. Aceste tipuri de masaje pot fi alese sau solicitate atât de către tine sau pot fi recomandate de terapeutul care realizează masajul, bazat pe experienta, empatia și evaluarea acestuia.

Masajul Intuitiv

Prețuri

  • 60/90/120 min
  • Masaj personalizat nevoilor tale
  • Creativitate si empatie
  • Mixaj de tehnici de masaj

160/220/280 lei

Masajul Intuitiv

Cine poate realiza un masaj intuitiv?

Pentru a realiza un masaj intuitiv este nevoie de cunoasterea aprofundată a structurii energetice a fiintei umane. Terapeutele centrului nostru de masaj vor aplica cu mult profesionalism manevre din diferitele tipuri de masaj, iar combinația acestor manevre vor duce în final la inducerea în fiinta ta a unei stări împlinitoare de bine, relaxare profundă și regenerare.

Cea mai bună parte a acestui masaj este că nu tu trebuie să te decizi asupra unui masaj dintr-o lungă listă de terapii ci vei fi ghidat cu mult profesionalism către o relaxare deplină de către un terapeut experimentat.

Masajul intuitiv se va finaliza cu un masaj al zonei cervicale și al capului care este extrem de benefic pentru detensionarea umerilor și pentru eliberarea stresului. Prin aplicarea masajului pe anumite zone ale capului și ale feței, vă garantez că, dupa 10 minute, un sfert de ora de masaj al capului, vă veti simti mult mai relaxat!