logo Amrita Masaj
Acasă / Articole

20% discount în Luna Iubirii!

20% discount în Luna Iubirii!

Probabil ești acum la birou și-ți dorești ca toată agitația din jurul tău, sau din mintea ta să dispară.

Dacă ți-e dor să petreci timp de calitate împreună cu iubitul sau iubita ta, aș vrea să știi că la Centrul de Masaj Amrita poți face aceasta, vă puteți răsfăța împreună.

Și-ți spun cum: Am pregătit o ofertă specială pentru cei ce se iubesc! Toată luna februarie, luna iubirii,** masajul pentru cuplu are discount de 20%**. Poți alege masaj de relaxare pentru amândoi sau terapii diferite, potrivite pentru nevoile fiecăruia.

Discountul de 20% se va aplica la suma totală.

Dacă vrei, puteți să veniți direct de la serviciu. Veți face un dus relaxant, veți bea un ceai cald din plante aromatice și veți intra împreună într-o încăpere cu o lumină blandă și cu arome exotice.

Împreună, pe mese de masaj apropiate, vă veți abandona în oaza de relaxare oferită cu mult profesionalism de terapeutele Centrului de Masaj Amrita.

Ce poate fi mai încântător decât să savurezi manevrele de relaxare de pe corpul tău împreună cu persoana dragă ție, știind că și ea (sau el) simte la fel? Trăirea la unison a senzațiilor benefice duce cu siguranță la armonie în cuplu.

E important să avem grija și să căutăm să trăim tot mai des împreună emoții cât mai pozitive dacă dorim ca relația noastră să se dezvolte și să se aprofundeze armonios.

Știai că până și uleiurile esențiale naturale folosite ca aromoterapie în cadrul masajului te relaxează și îți induc o stare pozitivă, de bine, de pace, de armonie?

Așa că, surprinde-ți iubita sau iubitul cu un cadou cu totul benefic pentru relația voastră și sună pentru o programare la un masaj de cuplu.

Vă așteptăm cu drag!

Contactați-ne!

Alte articole

Masaj Deep-Tissue:
masajul potrivit pentru dureri musculare

Masaj Deep-Tissue este indicat pentru dureri musculare și disconfortul creat de toxinele ce se acumuleaza profund la nivelul țesuturilor. Află și alte beneficii!

24 august

Cum e cu reflexoterapia sau masajul picioarelor în talpi?

Reflexoterapia sau presopunctura în tălpi aduce o stare de bine extraordinară. Răsfață-te cu o ședință de masaj reflexogen.

24 august

Masajul hot-stone sau masajul cu pietre calde - terapia perfectă în sezonul rece!

O ședință de masaj relaxantă cu pietre calde vulcanice calde se simte încântător! Când lăsați un terapeut expert în masaj să vă alunge oboseala, este cea mai bună evadare în mijlocul unei vieți aglomerate.

24 august