logo Amrita Masaj
Masaj Deep-Tissue

Masaj Deep-Tissue

  • Elimină contracturile musculare
  • Destresare eficientă
  • Manevre profunde

Masajul Deep Tissue este un masaj decontracturant pentru cei care fac sport, cei care sunt stresați sau care au muschii contractați. Terapeutul folosește antebrațele, coatele și nodozitățile pumnilor iar mișcările sunt lente si in profunzimea tesutului muscular. Sunt eliminate eficient rigiditătile și blocajele musculare. Este indicat și celor care fac multă miscare, sport sau exerciții la sală.

Prețuri

60 min

190 lei

90 min

250 lei

120 min

310 lei

Sună pentru rezervare

Ce sunt blocajele?

În termenii terapeuților corporali, patologiile sistemului muscular se găsesc sub denumirea de blocaje. Fiecare blocaj poate fi corelat cu un dezechilibru mental sau spiritual, diferit în funcție de durata și gravitatea acestor dezechilibre. Toate acestea sunt cauzele unor acumulări de toxine în aria respectivă. Din acest motiv, rețineti că o cantitate mare de apă trebuie să fie ingerată după masaj, pentru a ajuta la eliminarea prin diureza a toxinelor care vor fi eliberate din țesutul profund în timpul sesiunii.

Masajul Deep Tissue - caracteristici:

Deept Tissue este o terapie puternică de exterminare a blocajelor, este profund binefăcătoare pentru persoanele cu o musculatură mai bine dezvoltată. Combinația cu alte manevre de masaj, în special cu cele din tehncicile de relaxare, diminuează senzatiile neplăcute care pot apărea în momentul descărcarii blocajelor.

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Purificare emoțională și regenerare cu ajutorul uleiurilor esențiale de cea mai buna calitate.

Prețuri începând de la 290 lei

citește mai mult

Foloseste energia benefică a rocilor vulcanice și transmiterea ei în intregul trup, prin meridianele energetice. Unele pietre calde sunt plasate pe corp iar cu altele se face un masaj dinamic pe întreg trupul. Are efecte de detoxiefiere și de relaxare profundă.

Prețuri începând de la 270 lei

citește mai mult

Drenajul limfatic este un masaj blând, realizat prin aplicarea unor presiuni uşoare de-a lungul corpului în direcţiile de drenare a canalelor limfatice. Ajută la eliminarea toxinelor şi a excesului de apă din organism şi la stimularea sistemul imunitar.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Terapeutul iţi face reflexoterapie în talpă. Se presează dinamic după o ordine precisă puncte reflexogene din talpă. Ajută la stimularea și echilibrarea organelor și funcțiilor corpului. Pentru efecte profunde si de durată recomandăm minim 10 şedinte.

Prețuri începând de la 130 lei

citește mai mult