Inapoi la servicii

Masajul Deep-Tissue

Masajul Deep Tissue este un masaj decontracturant pentru cei care fac sport, cei care sunt stresați sau care au muschii contractați.

Terapeutul folosește antebrațele, coatele și nodozitățile pumnilor iar mișcările sunt lente si in profunzimea tesutului muscular.

Sunt eliminate eficient rigiditătile și blocajele musculare. Este indicat și celor care fac multă miscare, sport sau exerciții la sală.

Masajul Deep-Tissue

Prețuri

  • 60/90/120 min
  • Destresare eficienta
  • Elimina contracturile musculare
  • Manevre profunde

190/250/310 lei

Masajul Deep-Tissue

Ce sunt blocajele?

În termenii terapeuților corporali, patologiile sistemului muscular se găsesc sub denumirea de blocaje. Fiecare blocaj poate fi corelat cu un dezechilibru mental sau spiritual, diferit în funcție de durata și gravitatea acestor dezechilibre. Toate acestea sunt cauzele unor acumulări de toxine în aria respectivă. Din acest motiv, rețineti că o cantitate mare de apă trebuie să fie ingerată după masaj, pentru a ajuta la spălarea și îndepărtarea toxinelor care vor fi eliberate din țesutul profund în timpul sesiunii.

Masajul Deep Tissue - caracteristici:

Deept Tissue este o terapie puternică de exterminare a blocajelor, este profund binefăcătoare pentru persoanele cu o musculatură mai bine dezvoltată. Combinația cu alte manevre de masaj, în special cu cele din tehncicile de relaxare, diminuează senzatiile neplăcute care pot apărea în momentul descărcarii blocajelor.