logo Amrita Masaj
Masaj Deep-Tissue

Masaj Deep-Tissue

  • Destresare eficientă
  • Elimină contracturile musculare
  • Manevre profunde

Masajul Deep Tissue este un masaj decontracturant pentru cei care fac sport, cei care sunt stresați sau care au muschii contractați. Terapeutul folosește antebrațele, coatele și nodozitățile pumnilor iar mișcările sunt lente si in profunzimea tesutului muscular. Sunt eliminate eficient rigiditătile și blocajele musculare. Este indicat și celor care fac multă miscare, sport sau exerciții la sală.

Prețuri

60 min

190 lei

90 min

250 lei

120 min

310 lei

Sună pentru rezervare

Ce sunt blocajele?

În termenii terapeuților corporali, patologiile sistemului muscular se găsesc sub denumirea de blocaje. Fiecare blocaj poate fi corelat cu un dezechilibru mental sau spiritual, diferit în funcție de durata și gravitatea acestor dezechilibre. Toate acestea sunt cauzele unor acumulări de toxine în aria respectivă. Din acest motiv, rețineti că o cantitate mare de apă trebuie să fie ingerată după masaj, pentru a ajuta la eliminarea prin diureza a toxinelor care vor fi eliberate din țesutul profund în timpul sesiunii.

Masajul Deep Tissue - caracteristici:

Deept Tissue este o terapie puternică de exterminare a blocajelor, este profund binefăcătoare pentru persoanele cu o musculatură mai bine dezvoltată. Combinația cu alte manevre de masaj, în special cu cele din tehncicile de relaxare, diminuează senzatiile neplăcute care pot apărea în momentul descărcarii blocajelor.

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Terapeutul urmărește ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea și/sau reconectarea între corp, minte şi suflet eliberând fiinţa de suferinţă fzică şi de trăirile emoţionale şi mentale negative. La nivel fizic, masajul Lomi Lomi ajută la eliminarea tensiunilor și a stresului, la ameliorarea circulației sanguine și limfatice și la eliminarea toxinelor din trup.

Prețuri începând de la 250 lei

citește mai mult

Mişcări viguroase care vor stimula circulaţia sângelui și oxigenarea muşchilor. Potrivită pentru reducerea grăsimii şi a celulitei și pentru tonifiere generală. Se folosesc uleiuri anticelulitice speciale cu rezultate rapide.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Un mix de manevre din mai multe masaje: suedez, deep-tissue, sportiv etc. Are efect decontracturant și ameliorează tensiuni, dureri și probleme ale mușchilor, tendoanelor și articulațiilor. Se face pe întreg corpul sau segmentar.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Manevre cu presiune medie realizate pe masa profesională cu ulei de masaj. Ambianță placută, muzică lentă și lampă de aromaterapie cu uleiuri esențiale Young Living. Detensionare musculară şi stare de bine interior.

Prețuri începând de la 170 lei

citește mai mult