logo Amrita Masaj
Masaj Deep-Tissue

Masaj Deep-Tissue

  • Destresare eficientă
  • Elimină contracturile musculare
  • Manevre profunde

Masajul Deep Tissue este un masaj decontracturant pentru cei care fac sport, cei care sunt stresați sau care au muschii contractați. Terapeutul folosește antebrațele, coatele și nodozitățile pumnilor iar mișcările sunt lente si in profunzimea tesutului muscular. Sunt eliminate eficient rigiditătile și blocajele musculare. Este indicat și celor care fac multă miscare, sport sau exerciții la sală.

Prețuri

60 min

190 lei

90 min

250 lei

120 min

310 lei

Sună pentru rezervare

Ce sunt blocajele?

În termenii terapeuților corporali, patologiile sistemului muscular se găsesc sub denumirea de blocaje. Fiecare blocaj poate fi corelat cu un dezechilibru mental sau spiritual, diferit în funcție de durata și gravitatea acestor dezechilibre. Toate acestea sunt cauzele unor acumulări de toxine în aria respectivă. Din acest motiv, rețineti că o cantitate mare de apă trebuie să fie ingerată după masaj, pentru a ajuta la eliminarea prin diureza a toxinelor care vor fi eliberate din țesutul profund în timpul sesiunii.

Masajul Deep Tissue - caracteristici:

Deept Tissue este o terapie puternică de exterminare a blocajelor, este profund binefăcătoare pentru persoanele cu o musculatură mai bine dezvoltată. Combinația cu alte manevre de masaj, în special cu cele din tehncicile de relaxare, diminuează senzatiile neplăcute care pot apărea în momentul descărcarii blocajelor.

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Masajul cu ventuze este o tehnică de masaj neinvaziv realizată cu ventuze din silicon. Unele sunt plasate pasiv câteva minute să detensioneze fascia și zonele dureroase iar cu altele se face un masaj dinamic prin alunecarea pe piele.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Purificare emoțională și regenerare cu ajutorul uleiurilor esențiale de cea mai buna calitate.

Prețuri începând de la 290 lei

citește mai mult

Vei fi plasat intr-un cocon ultra tahionic pentru a atrage energia subtilă organizatoare a punctului zero. Corpul îşi reface armonia şi capacitatea de vindecare. Efecte: energizare, echilibrare, calm şi luciditate uimitoare, reconectare la "sursa vietii".

Prețuri începând de la 50 lei

citește mai mult

Este un masaj decontracturant potrivit pentru cei care au tensiuni și dureri musculare. Terapeutul își folosește antebrațele, coatele și nodozitățile mâinilor. Manevrele sunt lente şi în profunzime. Elimină eficient blocajele musculare.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult