Inapoi la servicii

Terapia cu Tahioni

Se ştie că energia cunoscută se află în spaţiul vitezei luminice. Dincolo de ea, ar exista o zonă a energiei tahionice, generată de un punct zero al vitezei superluminice, punctul din care pornesc toate manifestările existente. Este o energie inteligentă, care nu se supune niciunei legi fizice cunoscute, dar care acţionează asupra întregului univers. Cercetatorul american David Wagner a inventat şi brevetat un dispozitiv care încarcă orice obiect cu energie tahionică.

Terapia cu Tahioni

Prețuri

  • 20/40/60 min
  • În cocon tahionic
  • Stare euforică
  • Echilibrare si vindecare

50/80/100 lei

Terapia cu Tahioni

Advanced Tachyon Technologies este singura societate din lume care produce şi comercializează astfel de produse tahionizate.

Energia tahionică poate fi furnizată sau livrată corpului în mai multe moduri diferite.

Ce este Coconul Tahionic?

Printre elementele impregnate cu energie tahionica , cel mai performant dispozitiv creat pana acum este Coconul Tahionic. Acesta este unul dintre instrumentele cele mai eficiente pentru echilibrarea corpului, a minții și a spiritului. Reduce considerabil stresul deoarece armonizează corpul emoțional.

Coconul personal vă înconjoară într-o mare 3-dimensională, îmbogățită de viață a Tahionului. Plasarea specifică a tuturor pieselor individuale din Cocon creează un flux foarte puternic, direcționat de Tahion, care facilitează un echilibru și o transformare profundă.

Coconul personal tahionizat este unul dintre cele mai populare produse datorită efectului său profund asupra întregii ființe.

Această experiență promovează integrarea corpurilor energetice fizice, mentale, emoționale și spirituale, ducând la o stare de claritate mentala și centrare! Nu numai că se simte minunat, ci chiar îmbunătățește orice proces de vindecare care urmeaza să aibă loc la orice nivel al ființei!Beneficiile energiei tahionice

Atunci când este aplicată, energia tahionică oferă pur și simplu corpului toată gama de energii necesare pentru sănătate. Corpurile noastre o folosesc ca model sau ca o energie călăuzitoare. Ea invăță corpurile noastre cum să se vindece. Această energie aliniază și controlează corpurile noastre la nivel celular, permițând producției noastre hormonale, metabolismului și vitalității noastre să crească.

Recomandări

Terapia cu tahioni nu are contraindicaţii şi nici efecte secundare.. Este un tonic general care şi-a dovedit efectele benefice în tratarea a numeroase afecţiuni: diabet, osteoporoză, artrite, insomnie, depresie, boli de ficat, reumatism, limpezirea minții. Acţionează prin detoxifiere naturală, asimilare crescută a vitaminelor şi mineralelor, refacerea musculaturii, îmbunătăţirea funcţiilor creierului şi a circulaţiei sanguine, energizare generală, scăderea gradului de oboseală.