logo Amrita Masaj
Terapia cu Tahioni

Terapia cu Tahioni

  • Echilibrare și vindecare
  • Stare euforică
  • În cocon tahionic

Se ştie că energia cunoscută se află în spaţiul vitezei luminice. Dincolo de ea, ar exista o zonă a energiei tahionice, generată de un punct zero al vitezei superluminice, punctul din care pornesc toate manifestările existente. Este o energie inteligentă, care nu se supune niciunei legi fizice cunoscute, dar care acţionează asupra întregului univers. Cercetatorul american David Wagner a inventat şi brevetat un dispozitiv care încarcă orice obiect cu energie tahionică.

Prețuri

20 min

50 lei

60 min

100 lei

40 min

80 lei

Sună pentru rezervare

Advanced Tachyon Technologies este singura societate din lume care produce şi comercializează astfel de produse tahionizate.

Energia tahionică poate fi furnizată sau livrată corpului în mai multe moduri diferite.

Ce este Coconul Tahionic?

Printre elementele impregnate cu energie tahionica , cel mai performant dispozitiv creat pana acum este Coconul Tahionic. Acesta este unul dintre instrumentele cele mai eficiente pentru echilibrarea corpului, a minții și a spiritului. Reduce considerabil stresul deoarece armonizează corpul emoțional.

Coconul personal vă înconjoară într-o mare 3-dimensională, îmbogățită de viață a Tahionului. Plasarea specifică a tuturor pieselor individuale din Cocon creează un flux foarte puternic, direcționat de Tahion, care facilitează un echilibru și o transformare profundă.

Coconul personal tahionizat este unul dintre cele mai populare produse datorită efectului său profund asupra întregii ființe.

Această experiență promovează integrarea corpurilor energetice fizice, mentale, emoționale și spirituale, ducând la o stare de claritate mentala și centrare! Nu numai că se simte minunat, ci chiar îmbunătățește orice proces de vindecare care urmeaza să aibă loc la orice nivel al ființei!

Vezi si alte tipuri de masaj

Beneficiile energiei tahionice

Atunci când este aplicată, energia tahionică oferă pur și simplu corpului toată gama de energii necesare pentru sănătate. Corpurile noastre o folosesc ca model sau ca o energie călăuzitoare.

Ea invăță corpurile noastre cum să se vindece. Această energie aliniază și controlează corpurile noastre la nivel celular, permițând producției noastre hormonale, metabolismului și vitalității noastre să crească.

Recomandări

Este un tonic general care şi-a dovedit efectele benefice în tratarea a numeroase afecţiuni: diabet, osteoporoză, artrite, insomnie, depresie, boli de ficat, reumatism, limpezirea minții.

Acţionează prin detoxifiere naturală, asimilare crescută a vitaminelor şi mineralelor, refacerea musculaturii, îmbunătăţirea funcţiilor creierului şi a circulaţiei sanguine, energizare generală, scăderea gradului de oboseală.

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Uleiurile esențiale pure de top de la Young Living sunt picurate direct pe tălpi si coloană şi apoi sunt asimilate la nivelul lor prin manevrele raindrop specifice. Are efecte imediate de revigorare a trupului şi impulsionare a sistemului imunitar, vindecare şi tonus la nivel psihic.

Prețuri începând de la 290 lei

citește mai mult

Drenajul limfatic este un masaj blând, realizat prin aplicarea unor presiuni uşoare de-a lungul corpului în direcţiile de drenare a canalelor limfatice. Ajută la eliminarea toxinelor şi a excesului de apă din organism şi la stimularea sistemul imunitar.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Foloseste energia benefică a rocilor vulcanice și transmiterea ei în intregul trup, prin meridianele energetice. Unele pietre calde sunt plasate pe corp iar cu altele se face un masaj dinamic pe întreg trupul. Are efecte de detoxiefiere și de relaxare profundă.

Prețuri începând de la 270 lei

citește mai mult

Purificare emoțională și regenerare cu ajutorul uleiurilor esențiale de cea mai buna calitate.

Prețuri începând de la 290 lei

citește mai mult