logo Amrita Masaj
Terapia cu Tahioni

Terapia cu Tahioni

  • În cocon tahionic
  • Stare euforică
  • Echilibrare și vindecare

Se ştie că energia cunoscută se află în spaţiul vitezei luminice. Dincolo de ea, ar exista o zonă a energiei tahionice, generată de un punct zero al vitezei superluminice, punctul din care pornesc toate manifestările existente. Este o energie inteligentă, care nu se supune niciunei legi fizice cunoscute, dar care acţionează asupra întregului univers. Cercetatorul american David Wagner a inventat şi brevetat un dispozitiv care încarcă orice obiect cu energie tahionică.

Prețuri

20 min

50 lei

40 min

80 lei

60 min

100 lei

Sună pentru rezervare

Advanced Tachyon Technologies este singura societate din lume care produce şi comercializează astfel de produse tahionizate.

Energia tahionică poate fi furnizată sau livrată corpului în mai multe moduri diferite.

Ce este Coconul Tahionic?

Printre elementele impregnate cu energie tahionica , cel mai performant dispozitiv creat pana acum este Coconul Tahionic. Acesta este unul dintre instrumentele cele mai eficiente pentru echilibrarea corpului, a minții și a spiritului. Reduce considerabil stresul deoarece armonizează corpul emoțional.

Coconul personal vă înconjoară într-o mare 3-dimensională, îmbogățită de viață a Tahionului. Plasarea specifică a tuturor pieselor individuale din Cocon creează un flux foarte puternic, direcționat de Tahion, care facilitează un echilibru și o transformare profundă.

Coconul personal tahionizat este unul dintre cele mai populare produse datorită efectului său profund asupra întregii ființe.

Această experiență promovează integrarea corpurilor energetice fizice, mentale, emoționale și spirituale, ducând la o stare de claritate mentala și centrare! Nu numai că se simte minunat, ci chiar îmbunătățește orice proces de vindecare care urmeaza să aibă loc la orice nivel al ființei!

Vezi si alte tipuri de masaj

Beneficiile energiei tahionice

Atunci când este aplicată, energia tahionică oferă pur și simplu corpului toată gama de energii necesare pentru sănătate. Corpurile noastre o folosesc ca model sau ca o energie călăuzitoare.

Ea invăță corpurile noastre cum să se vindece. Această energie aliniază și controlează corpurile noastre la nivel celular, permițând producției noastre hormonale, metabolismului și vitalității noastre să crească.

Recomandări

Este un tonic general care şi-a dovedit efectele benefice în tratarea a numeroase afecţiuni: diabet, osteoporoză, artrite, insomnie, depresie, boli de ficat, reumatism, limpezirea minții.

Acţionează prin detoxifiere naturală, asimilare crescută a vitaminelor şi mineralelor, refacerea musculaturii, îmbunătăţirea funcţiilor creierului şi a circulaţiei sanguine, energizare generală, scăderea gradului de oboseală.

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Vei fi plasat intr-un cocon ultra tahionic pentru a atrage energia subtilă organizatoare a punctului zero. Corpul îşi reface armonia şi capacitatea de vindecare. Efecte: energizare, echilibrare, calm şi luciditate uimitoare, reconectare la "sursa vietii".

Prețuri începând de la 50 lei

citește mai mult

Terapeutul urmărește ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea și/sau reconectarea între corp, minte şi suflet eliberând fiinţa de suferinţă fzică şi de trăirile emoţionale şi mentale negative. La nivel fizic, masajul Lomi Lomi ajută la eliminarea tensiunilor și a stresului, la ameliorarea circulației sanguine și limfatice și la eliminarea toxinelor din trup.

Prețuri începând de la 250 lei

citește mai mult

Purificare emoțională și regenerare cu ajutorul uleiurilor esențiale de cea mai buna calitate.

Prețuri începând de la 290 lei

citește mai mult

Mişcări viguroase care vor stimula circulaţia sângelui și oxigenarea muşchilor. Potrivită pentru reducerea grăsimii şi a celulitei și pentru tonifiere generală. Se folosesc uleiuri anticelulitice speciale cu rezultate rapide.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult