logo Amrita Masaj

Despre noi

Bun venit la centrul de masaj terapeutic și de relaxare, Amrita, o adevărată oază de bine, relaxare și regenerare holistică. Situat chiar în centrul Bucureștiului, zona Cişmigiu-Sala Palatului, centrul nostru de masaj are o echipă dedicată de maseuri profesioniști, gata să îți ofere o experiență minunată într-un mediu liniștit și reconfortant.

Am ales denumirea “Amrita” deoarece în limba sanscrită acest cuvânt semnifică “nemurire”, "nectarul zeilor”. Acesta îi hrănește și îi regenerează, ajutându-i să își păstreze extrem de mult timp tinerețea, sănătatea și vigoarea trupească. Acelaşi lucru ni-l dorim şi pentru tine.

La salonul de masaj Amrita vei găsi o gamă largă de tratamente și masaj adaptate nevoilor și preferințelor tale. Fie că dorești să scapi de tensiunea acumulată în corp și minte, să te relaxezi profund sau să îți ajuți trupul să se regenereze și chiar să se vindece, suntem aici să te ajutăm.

Echipa noastră de maseuri profesioniști este instruită în diferite tehnici de masaj, cum ar fi masajul deep-tissue, terapeutic, de relaxare, cu pietre calde și multe altele. Ei vor personaliza fiecare ședință de masaj în funcție de nevoile tale specifice, asigurându-se că obții cele mai bune rezultate.

Centrul de masaj Amrita

Centrul nostru de masaj te întâmpină într-un ambient plăcut și calm, conceput pentru a-ți oferi o pauză de la agitația zilnică. Fiecare detaliu a fost gândit pentru a-ți asigura o experiență relaxantă și reconfortantă. De la muzica ambientală liniștitoare până la aromaterapia selectată cu grijă, totul este creat pentru a-ți aduce o stare de armonie și bunăstare interioară.

Ne pasă de sănătatea și confortul tău, așa că în centrul nostru de masaj folosim numai uleiuri și produse naturale de înaltă calitate în tratamentele noastre. Fii sigur că în cadrul centrului nostru de masaj vei primi o îngrijire profesională și respectuoasă în fiecare moment.

Te invităm să ne vizitezi și să experimentezi beneficiile masajului terapeutic și de relaxare într-un mod unic și împlinitor. Fa o pauză de la stresul cotidian și permite-ne să ne aducem contribuția pentru a-ți recăpăta echilibrul și vitalitatea. Suntem aici pentru tine, pentru a-ți oferi o călătorie plăcută către starea de bine.

Serviciile noastre

Un mix de manevre din mai multe masaje: suedez, deep-tissue, sportiv etc. Are efect decontracturant și ameliorează tensiuni, dureri și probleme ale mușchilor, tendoanelor și articulațiilor. Se face pe întreg corpul sau segmentar.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Este un masaj decontracturant potrivit pentru cei care au tensiuni și dureri musculare. Terapeutul își folosește antebrațele, coatele și nodozitățile mâinilor. Manevrele sunt lente şi în profunzime. Elimină eficient blocajele musculare.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Terapeutul iţi face reflexoterapie în talpă. Se presează dinamic după o ordine precisă puncte reflexogene din talpă. Ajută la stimularea și echilibrarea organelor și funcțiilor corpului. Pentru efecte profunde si de durată recomandăm minim 10 şedinte.

Prețuri începând de la 130 lei

citește mai mult

Manevre cu presiune medie realizate pe masa profesională cu ulei de masaj. Ambianță placută, muzică lentă și lampă de aromaterapie cu uleiuri esențiale Young Living. Detensionare musculară şi stare de bine interior.

Prețuri începând de la 170 lei

citește mai mult
Vezi toate serviciile

Toţi membrii echipei noastre sunt maseuze si maseuri profesionişti pasionaţi și dedicaţi relaxării și alinării tale. Căutăm să dăm dovadă de maiestrie în ceea ce facem, sa fim mereu intuitivi şi creativi pentru a transforma fiecare şedintă de masaj într-o adevărată "artă" a atingerii conştiente.

Împreună cu terapeuții care ne reprezintă, ceea ce iţi propunem este un mod de viață armonios şi echilibrat. Terapiile noastre sunt naturale, non invazive şi ne dorim să îţi aducă o stare de bine, sănătate și echilibru interior.