Inapoi la servicii

Terapia Raindrop

Raindrop Technique cu uleiuri esențiale Young Living este o practică unică ce are la baza metode ce au fost utilizate timp de secole pentru a revigora mintea și corpul. Gary Young a dezvoltat tehnica în timpul anilor ’80, bazându-se pe cercetările sale cu privire la uleiurile esențiale ca agenți anti microbieni, completate cu o serie de informații pe care acesta le-a găsit fascinante, inspirate din tradiția amerindienilor din South Dakota.

Terapia Raindrop

Prețuri

  • 90 min
  • Marca Young Living
  • Uleiuri Esențiale Pure
  • Echilibru și vindecare

290 lei

Terapia Raindrop

Terapia Raindrop - avantaje

Aceasta tehnica contribuie la asigurarea echilibrului si armoniei la nivelul intregului organism prin combinarea unor tehnici de masaj specifice de relaxare si dinamizare energetica cu utilizarea celor mai pure uleiuri esentiale.

Impreuna cu detoxifierea intregului organism, scopul Tehnicii Raindrop este de a stimula fiecare organ, muschii si oasele organismului, pana la nivel celular, prin intermediul uleiurilor esentiale. De asemeni se urmareste intarirea sistemului imunitar, aducand organismul in echilibru structural si energetic, astfel incat sa se permita eliminarea toxinelor ori de cate ori acestea sunt depozitate in corp.

Pentru a stimula procesul de detoxifiere si pentru a evita stagnarea de fluide toxice in organism este esential ca dupa aceasta sesiune sa se bea multa apa.

Sigur ca nu este cazul sa asteptam sa ne imbolnavim pentru a beneficia de aceasta terapie.

Efectele sale de detoxifiere si curatare a ficatului si vezicii biliare, sistemului limfatic, sangelui, detoxifierea de metale grele, precum si capacitatea de a stimula sistemul imun o recomanda pentru curatarea si detoxifierea organismului si cresterea rezistentei la boli in cadrul a ceea ce numim medicina preventiva, sau-medicina omului sanatos.Beneficiile Raindrop Technique

Te simti deseori slabit, fara chef de viata si fara energie? Te simti stresat si obosit? Simti ca ai o postura corporala neadecvata sau un disconfort temporar la nivelul spatelui? Tensiune la nivelul capului? Daca raspunsul tau este afirmativ la cel putin o intrebare trebuie sa stii ca o sesiune Raindrop: