logo Amrita Masaj
Terapia Raindrop

Terapia Raindrop

  • Marca Young Living
  • Uleiuri Esențiale Pure
  • Echilibru și vindecare

Terapia Raindrop cu uleiuri esențiale Young Living este o practică unică ce are la baza metode ce au fost utilizate timp de secole pentru a revigora mintea și corpul. Gary Young a dezvoltat tehnica în timpul anilor ’80, bazându-se pe cercetările sale cu privire la uleiurile esențiale ca agenți anti microbieni, completate cu o serie de informații pe care acesta le-a găsit fascinante, inspirate din tradiția amerindienilor din South Dakota.

Terapia Raindrop - Avantaje

Aceasta tehnica contribuie la asigurarea echilibrului si armoniei la nivelul intregului organism prin combinarea unor tehnici de masaj specifice de relaxare si dinamizare energetica cu utilizarea celor mai pure uleiuri esentiale.

Impreuna cu detoxifierea intregului organism, scopul Tehnicii Raindrop este de a stimula fiecare organ, muschii si oasele organismului, pana la nivel celular, prin intermediul uleiurilor esentiale. De asemeni se urmareste intarirea sistemului imunitar, aducand organismul in echilibru structural si energetic, astfel incat sa se permita eliminarea toxinelor ori de cate ori acestea sunt depozitate in corp.

Pentru a stimula procesul de detoxifiere si pentru a evita stagnarea de fluide toxice in organism este esential ca dupa aceasta sesiune sa se bea multa apa.

Sigur ca nu este cazul sa asteptam sa ne imbolnavim pentru a beneficia de aceasta terapie.

Efectele sale de detoxifiere si curatare a ficatului si vezicii biliare, sistemului limfatic, sangelui, detoxifierea de metale grele, precum si capacitatea de a stimula sistemul imun o recomanda pentru curatarea si detoxifierea organismului si cresterea rezistentei la boli in cadrul a ceea ce numim medicina preventiva, sau-medicina omului sanatos.

Vezi și alte tipuri de masaj

Beneficiile terapiei Raindrop

  • elimină stresul și oboseala
  • conferă energie și chef de viața
  • revigorează mintea
  • aduce echilibru fizic, emoțional, mental și spiritual
  • întărește sistemul imunitar
  • întărește sistemul digestiv, respirator, hormonal, cardiovascular, endocrin, sistemul muscular și cel nervos.

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Purificare emoțională și regenerare cu ajutorul uleiurilor esențiale de cea mai buna calitate.

Prețuri începând de la 290 lei

citește mai mult

Uleiurile esențiale pure de top de la Young Living sunt picurate direct pe tălpi si coloană şi apoi sunt asimilate la nivelul lor prin manevrele raindrop specifice. Are efecte imediate de revigorare a trupului şi impulsionare a sistemului imunitar, vindecare şi tonus la nivel psihic.

Prețuri începând de la 290 lei

citește mai mult

Drenajul limfatic este un masaj blând, realizat prin aplicarea unor presiuni uşoare de-a lungul corpului în direcţiile de drenare a canalelor limfatice. Ajută la eliminarea toxinelor şi a excesului de apă din organism şi la stimularea sistemul imunitar.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Mişcări viguroase care vor stimula circulaţia sângelui și oxigenarea muşchilor. Potrivită pentru reducerea grăsimii şi a celulitei și pentru tonifiere generală. Se folosesc uleiuri anticelulitice speciale cu rezultate rapide.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult