logo Amrita Masaj

Termeni şi condiţii de utilizare

Termeni şi conditii de utilizare a site-ului amritamasaj.ro

Informare

Prin utilizarea site-ului amritamasaj.ro și/sau al oricărui alt serviciu oferit se consideră că ați citit, înțeles și acceptat integral termenii și condițiile de utilizare a site-ului.

Descrierea serviciului

Site-ul amritamasaj.ro oferă informații în mod gratuit tuturor celor care sunt interesați de domeniul masajului, in vederea beneficierii de serviciile oferite. Alte servicii care vor fi implementate în timp în cadrul site-ului vor fi supuse acelorași condiții, în afară de cazul în care acestea vor avea condiții de folosire distinct formulate.

Site-ul amritamasaj.ro poate derula în orice moment campanii publicitare în orice secțiune din site. Campaniile derulate de amritamasaj.ro nu necesită acordul vizitatorilor.

Drepturi de autor

În cazul în care doriți sa preluați orice tip de conținut de pe amritamasaj.ro ne puteți contacta pe adresa contact@amritamasaj.ro. Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a adăuga noi reguli și restricții în ceea ce privește conținutul site-ului, în orice moment.

Reproducerea, copierea, multiplicarea, vinderea sau exploatarea unei părți a serviciilor, accesul sau folosirea serviciilor sau a informațiilor puse la dispoziție prin intermediul site-ului într-un mod care încalcă legislația românească sau internațională în materie de drepturi de autor și proprietate intelectuală atrage răspunderea civilă sau penală pentru astfel de acțiuni.

Este interzisă crearea de legături cu acest website de către alte website-uri fără un acord prealabil în scris. În situațiile în care acest lucru se petrece fără acordul scris, nu ne asumăm responsabilitatea pentru materialele postate pe site-urile neafiliate și ne rezervăm dreptul de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a oricărei acțiuni de acest tip.

Ne rezervăm dreptul de a împiedica prin orice mijloace și de a solicita sancționarea conform legislației în vigoare a persoanelor implicate în distrugerea sau alterarea site-lui, a conținutului sau a securității acestuia.

Disponibilitatea serviciului

Ne rezervăm dreptul de a modifica sau de a întrerupe, temporar sau permanent, parțial sau în totalitate, serviciile puse la dispoziția vizitatorilor și utilizatorilor prin intermediul acestui site, cu sau fără o notificare prealabilă. Nu suntem răspunzători față de utilizatori pentru modificarea, suspendarea sau întreruperea serviciilor disponibile prin intermediul site-ului.

Limitarea răspunderii

Nu suntem răspunzători pentru niciun fel de pagube, directe, indirecte sau accidentale, care au rezultat din utilizarea informațiilor și conținutului de pe acest site. Pentru secțiunile site-ului care pot cuprinde opinii ale cititorilor, răspunderea asupra conținutului opiniilor revine în întregime autorilor acestora. Ne rezervăm dreptul de a șterge de pe site acele opinii care contravin termenilor și condițiilor de utilizare a site-ului sau pe care le consideră dăunătoare, sub orice formă, propriei imagini, partenerilor sau terților.

Acest site este oferit în această formă fără alte garanții.