Abonamente și Pachete Masaj sau Terapii Corporale - Prețuri reduse

Relaxează-te mai mult și plătește mai puțin!

- 10% la orice abonament de 10 ședințe

- 5% la orice abonament de 5 ședințe

- 15% la abonament 10 ședințe pentru seniori*

Centrul Amrita vă invită la și mai multă relaxare cu prețuri reduse. Bucură-te de o stare de bine continuă și nu doar ocazională și răsfață-te așa cum meriți.


Stresul ne afectează zilnic și are efecte atât asupra corpului cât și asupra stării noastre psihice. În loc să “supraviețuim” mai bine să ne bucurăm relaxați de ceea ce viața are să ne ofere.


Conform a peste 200 de studii științifice, ședințele regulate de masaj ajută la creșterea apărării imunitare a organismului, favorizează o stare de bine, de echilibru interior, un somn profund și odihnitor și ne aduce energie și poftă de viață.


Terapia prin masaj este o modalitate plăcută și naturală de a fi mereu departe de stres și mai aproape de o viață frumoasă.

Împreună cu terapeuții care ne reprezintă, ceea ce iţi propunem este un mod de viață armonios şi echilibrat. Terapiile noastre sunt naturale, non invazive şi ne dorim să iţi aducă o stare de bine, sănătate și echilibru interior:Combină în abonament orice terapii Spa dorești


Avem mai multe tipuri de masaje și terapii. Dacă nu știi deocamdată care ți se potrivește, poți să le combini după cum dorești, iar la prețul final noi iți vom oferi un discount consistent.


De exemplu, iți poți comanda 2 masaje terapeutice, 2 masaje lomi-lomi, 2 masaje hot-stone, 3 masaje deep-tissue și o terapie Raindrop. Combină în abonament orice terapii spa dorești și primești discount de 10% la întreg pachetul!Oferă un cadou original, util și sănătos cuiva drag


Dăruiește relaxare cuiva drag și comandă-i un voucher sau gift card o sumă, un anumit masaj sau un pachet de 5 sau 10 ședințe. Apoi singura sa grijă rămâne să ne sune și să se programeze pentru a se bucura de o relaxare deplină.


Condiții:


  • Abonamentele se vor achita integral în momentul achiziționării acestora.

  • Abonamentul de 5 ședințe este valabil timp de 3 luni iar abonamentul de 10 ședințe este valabil 6 luni de la data achiziționării. Ședințele nerealizate în perioada de valabilitate a abonamentului se vor pierde.

  • Prețurile din cadrul abonamentelor rămân aceleași chiar dacă intre timp prețurile lor mai cresc.

  • Este necesară o programare telefonică prealabilă, în funcție de programul dumneavoastră. Programările se anulează cu minim 12 ore înainte, în caz contrar acestea se vor considera efectuate.

  • Politica de rambursare: rambursarea banilor achitați în avans pentru abonamente personalizate se poate face doar dacă nu a fost depășit termenul de valabilitate al acestora, recalculându-se costul ședințelor efectuate la prețul întreg (fără reducere), fiind rambursată diferența rămasă pentru ședințele neefectuate.


*Abonamentul pentru seniori este valabil pentru masaje realizate între orele 10-14, de luni până vineri inclusiv.

Nu rata oferta!

  abonament 5 ședințe

  abonament 10 ședințe

  voucher valoric

sau

contactează-ne la adresa de email: contact@amritamasaj.ro

Centrul Holistic Amrita Wellness

Va invitam sa descoperiti o noua oaza de relaxare si regenerare holistica, chiar in centrul Bucurestiului.