logo Amrita Masaj
Masaj facial

Masaj facial

 • Fermitatea tenului
 • Efect anti-aging
 • Relaxare fizică şi psihică

Masajul facial este o combinație de mișcări și de presiuni specifice de masaj, executate manual și cu anumite instrumente de masaj asupra feţei pentru a-și păstra elasticitatea și tonusul pielii cât şi pentru detensionare la nivelul muşchlior faciali. Aceste mișcări se realizează în regiunea feței, a gâtului şi a decolteului.

Prețuri

30 min min

90 lei

60 min

170 lei

90 min

250 lei

Sună pentru rezervare

Fiind vorba de masaj facial, indicațiile acestui masaj vizează diverse probleme, care pot să apară la nivelul feței, dar are efect şi la nivel general asupra sistemului nervos central producând o relaxare generală fizică şi psihică.

După cum ştim în zilele noastre suntem cu toţii afectaţi la nivel conştient sau inconştient de stres care subminează starea de bunăstare fizică şi emoţională. De multe ori, stresul lasă urme nu doar la interior, ci și pe fețele noastre. Fără să ne dăm seama, strângem din dinți și ne contractăm mușchii faciali, pomenindu-ne uneori chiar cu dureri la nivelul feței. În acest caz, masajul în zona cervicală, a scalpului şi a feţei ajută atât la detensionarea fizică, precum și la cea psihică.

Masajul în zona capului este una dintre modalitatăţile cele mai plăcute şi eficiente de a diminua stresul oferind o stare de detaşare de gândurile şi grijile noastre.

Scopul este preventiv, de întreţinere şi menţinere un timp cât mai îndelungat a tonusului muşchilor pieloşi, a catifelării şi prospeţimii pielii şi a întârzia apariţia semnelor de îmbătrânire a feţei. Masajul facial se va diferenţia in funcţie de: vârstă, natura tenului și starea psihică a pacientului (irascibil, agitat, apatic, contractat).

În funcție de durata de timp aleasă veți beneficia de un masaj în zona capului din ce în ce mai complex: pentru 30 minute de Masajul facial cosmetic, pentru 60 minute Masajul capului include: scalp, decolteu, zona cefei și feţei; iar pentru intervalul de 90 minute Masajul facial se transformă în Ritualul complex al capului cu puncte de presopunctură în zona feței, cu pietre calde și reci, gua-sha de faţă și ventuze.

Nu este indicat să fie realizat atunci când există tăieturi deschise, răni, inflamarea pielii, acnee severă, eczemă, afecţiuni ale pielii sau arsuri solare.

Beneficiile masajului facial

 • Rol essenţial pentru a menţine elasticitatea pielii
 • Ne ajută să avem o piele tonifiată cu riduri mai puţin vizibile
 • Normalizează circulaţia sanguină şi limfatică la nivelul capului
 • Stimulează fibrele de colagen şi elastină din ţesutul conjunctiv
 • Menţine şi reface tonusul muscular
 • Stimulează terminaţiile nervoase de la nivelul pielii scalpului şi a feţei
 • Reduce pungile de sub ochi
 • Oxigenează celulele pielii
 • Combate stresul

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Un mix de manevre din mai multe masaje: suedez, deep-tissue, sportiv etc. Are efect decontracturant și ameliorează tensiuni, dureri și probleme ale mușchilor, tendoanelor și articulațiilor. Se face pe întreg corpul sau segmentar.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Fie că ești în căutarea unei modalități de a te relaxa, fie că dorești să previi semnele de îmbătrânire ale tenului sau, pur și simplu, să evadezi din rutina zilnică, un masaj facial aduce o mulțime de beneficii întregului organism.

Prețuri începând de la 90 lei

citește mai mult

Este un masaj decontracturant potrivit pentru cei care au tensiuni și dureri musculare. Terapeutul își folosește antebrațele, coatele și nodozitățile mâinilor. Manevrele sunt lente şi în profunzime. Elimină eficient blocajele musculare.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Terapeutul urmărește ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea și/sau reconectarea între corp, minte şi suflet eliberând fiinţa de suferinţă fzică şi de trăirile emoţionale şi mentale negative. La nivel fizic, masajul Lomi Lomi ajută la eliminarea tensiunilor și a stresului, la ameliorarea circulației sanguine și limfatice și la eliminarea toxinelor din trup.

Prețuri începând de la 250 lei

citește mai mult