Inapoi la servicii

Masajul Hot Stones

Conceptul definitoriu al acestui tip de masaj este așezarea pietrelor calde de-a lungul coloanei vertebrale, în zonele de proiecție ale principalilor centri energetici ai fiintei (chakre), având ca scop eliminarea dezechilibrelor, înlăturarea stresului și tensiunilor acumulate în corp, reinstalarea stării de bine și armonie în întregul organism.

Masajul Hot Stones

Prețuri

  • 90/120 min
  • Pietre vulcanice calde
  • Te topești de plăcere
  • Detoxifiere și vindecare

270/330 lei

Masajul Hot Stones

Înainte de începerea şedinţei de masaj, pietrele vor fi încălzite la o temperatură de 40 – 50 grade Celsius. Masajul va fi aplicat pe întreg corpul sau doar în zonele unde este nevoie.

Tehnicile folosite cel mai frecvent în aplicarea acestui tip de masaj sunt fricţiunile şi vibraţiile. Terapeutul va îmbina tehnicile de masaj cu aplicarea de uleiuri naturale ecologice, alese în funcţie de efectele pe care ar trebui să le aibă acestea asupra diverselor afecţiuni.

Masajul cu pietre calde va încălzi pielea, permiţând astfel absorbţia uleiurilor terapeutice folosite.

Prin aplicarea masajului cu pietre vulcanice calde se urmăreşte detoxifierea corporală, îmbunătăţirea circulaţiei sangvine şi limfatice, diminuarea durerilor acute şi a spasmelor musculare, îmbunătăţirea activăţii renale, reglarea metabolismului şi asimilarea oxigenului la nivel celular.Masajul Hot Stones beneficii:

Iată mai jos efectele masajului de relaxare asupra stării de sănătate: