Inapoi la servicii

Masajul Lomi Lomi

La nivel fizic, masajul Lomi-Lomi ajută la eliminarea tensiunilor și a stresului, la ameliorarea circulatiei sanguine și limfatice și la eliminarea toxinelor din trup. Terapeuții folosesc preponderant antebrațele pentru a masa, iar adeseori tratamentul este insoțit de o baie de vapori și de un masaj cu sare Hawaiiana.

Masajul Lomi Lomi

Prețuri

  • 90/120 min
  • Terapia mâinilor iubitoare
  • Mișcări continue ca de val
  • Reconectare corp, minte, spirit

250/310 lei

Masajul Lomi Lomi

Recomandări pentru masajul Lomi Lomi

Masajul Lomi Lomi este recomandat pentru dureri de ceafa, de umeri și spate, probleme legate de stres, migrene, probleme circulatorii și respiratorii, insomnie, scăderea sistemului imunitar, depresie, traume emoționale și lipsa încrederii în sine.

Caracteristici - masajul Lomi Lomi

Există câteva caracteristici ale masajului Lomi-Lomi: mișcările sunt fluide și ample, asemenea unor valuri care se plimbă pe corp. Un alt aspect al acestui masaj este faptul că pot fi masate mai multe părți ale corpului în același timp. Spre exemplu, un antebraț poate masa umărul, iar celalalt șoldul. Aceasta ajută oaspetele să se abandoneze complet pentru că este mai dificil pentru creier să se concentreze în același timp asupra a două zone diferite.

Desi tehnica este importantă, nu există un format definit, iar două masaje nu sunt niciodată identice. Sunt mișcări specifice ce detensionează și relaxează…adaptate momentului și ființei masate.Beneficiile masajului de relaxare

Iată mai jos efectele masajului de relaxare asupra stării de sănătate: