logo Amrita Masaj
Masaj Lomi Lomi

Masaj Lomi Lomi

 • Terapia mâinilor iubitoare
 • Mișcări continue ca de val
 • Reconectare corp, minte, suflet

Masajul Lomi Lomi, este una dintre cele mai vechi forme de masaj din lume fiind practicat de indigenii polinezieni din Hawaii și este o minunată metodă de a relaxa muşchii, de a stimula corpul pentru secreţia endorfinelor. Acest masaj este unic prin mișcările și manevrele executate de terapeut. Cunoscută şi ca masajul “mâinilor iubitoare”, terapia Lomi Lomi oferă senzaţia de plutire ritmică ce linişteşte şi relaxează profund corpul și mintea.

Prețuri

90 min

250 lei

120 min

310 lei

Sună pentru rezervare

Tehnica de lucru în masajul Lomi Lomi presupune folosirea antebrațelor și mâinilor, mișcarile fiind fluide, ample și continue, asemenea unor valuri care se plimbă pe corp punându-ne în rezonanță cu oceanul ca element profund echilibrant al naturii. Prin manevrele folosite, masajul ajută la eliminarea blocajelor energetice, scopul fiind nu doar de a facilita vindecarea la nivel fizic, ci şi de a aduce echilibru în plan emoţional şi mental.

Prin acest masaj se pot masa zone diferite simultan, o mână poate lucra un picior, în timp ce o alta lucrează spatele, asigurând o stare de învăluire. Aceasta posibilitate ajută pacientul să se relaxeze complet, deoarece este foarte dificil pentru creier să se concentreze în același timp asupra a două zone diferite și apare starea de abandon, de detașare de corpul fizic.

Mișcarile se concentrează pe straturile musculare profunde, de-a lungul fibrelor musculare și tendoanelor, dar și perpendicular pe acestea. Manevrele efectuate în ritm lent, dar profund elimină tensiunea musculară. De aceea, masajul Lomi Lomi este recomandat tuturor persoanelor care doresc să-și mențină starea de sănătate, dar și celor care suferă de contracturi musculare, de oboseală cronică sau tulburări depresive.

Vezi abonamentele și pachetele la masaj.

Beneficiile masajului Lomi Lomi

 • relaxează mușchii și diminuează tensiunile musculare
 • îmbunătăţeşte toate sistemele şi organele
 • curăţă şi detoxifică organismul
 • înfrumuseţează şi îmbunătăţeşte postura
 • activează funcţia respiratorie şi imunitară
 • energizează şi revitalizează
 • aduce armonie, echilibru și stare de conectare cu energia regeneratoare a apei
 • ajută la eliminarea tensiunilor interioare şi a stresului
 • amplifică încrederea şi stima de sine, entuziasmul
 • linişteşte mintea, creează calm interior şi claritate mentală
 • ajută la percepţia Sinelui

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Terapeutul urmărește ca prin fiecare atingere să realizeze conectarea și/sau reconectarea între corp, minte şi suflet eliberând fiinţa de suferinţă fzică şi de trăirile emoţionale şi mentale negative. La nivel fizic, masajul Lomi Lomi ajută la eliminarea tensiunilor și a stresului, la ameliorarea circulației sanguine și limfatice și la eliminarea toxinelor din trup.

Prețuri începând de la 250 lei

citește mai mult

Terapeutul iţi face reflexoterapie în talpă. Se presează dinamic după o ordine precisă puncte reflexogene din talpă. Ajută la stimularea și echilibrarea organelor și funcțiilor corpului. Pentru efecte profunde si de durată recomandăm minim 10 şedinte.

Prețuri începând de la 130 lei

citește mai mult

Masajul cu ventuze este o tehnică de masaj neinvaziv realizată cu ventuze din silicon. Unele sunt plasate pasiv câteva minute să detensioneze fascia și zonele dureroase iar cu altele se face un masaj dinamic prin alunecarea pe piele.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Vei fi plasat intr-un cocon ultra tahionic pentru a atrage energia subtilă organizatoare a punctului zero. Corpul îşi reface armonia şi capacitatea de vindecare. Efecte: energizare, echilibrare, calm şi luciditate uimitoare, reconectare la "sursa vietii".

Prețuri începând de la 50 lei

citește mai mult