logo Amrita Masaj
Masaj Terapeutic

Masaj Terapeutic

 • Masaj personalizat nevoilor tale
 • Creativitate și empatie
 • Mixaj de tehnici de masaj

Masajul terapeutic este una dintre cele mai eficiente terapii în tratamentul durerilor musculare. Cuprinde manevre combinate din masajul suedez care pregătesc corpul, din masajul deep-tissue care lucrează în profunzimea fibrelor musculare, manevre pentru detensionarea articulațiilor și relaxarea tendoanelor. În funcție de nevoile persoanei cu care lucrăm putem adăuga și drenaj limfatic manual, presopunctura pe talpă și pe meridianele energetice.

Prețuri

60 min

190 lei

90 min

250 lei

120 min

310 lei

Sună pentru rezervare

Cum e masajul terapeutic și ce tehnici cuprinde?

Acesta este o terapie care combină manevre din diverse tehnici de masaj, potrivite persoanelor cu contacturi, dureri și tensiuni musculare, lipsa mobilității în tot corpul sau segmentar, cu disfuncții - articulare și persoanelor care sunt într-un proces de recuperare după anumite probleme de sănătate.

Pentru a realiza un masaj terapeutic este nevoie de cunoașterea aprofundată a anatomiei umane dar și a mai multor tipuri de terapii și masaje.

Toate terapeutele centrului nostru de masaj sunt calificate și au experiență și vor folosi manevre combinate din terapiile pe care le cunosc. De exemplu: din masajul suedez pentru pregătirea corpului, manevre din deep-tissue masaj pentru lucrul în profunzimea mușchilor etc.

Dacă există retenție de apă adăugăm manevre din drenajul limfatic manual iar dacă simțim că există anumite blocaje, putem adăuga presopunctură în tălpi și pe meridiane. Mixarea acestora va duce în final la o detensionare profundă, îmbunătățirea funcțiilor, circulației și a mobilității corpului.

În urma acestui masaj corpul intră într-o stare benefică de vindecare, refacere și regenerare.

În funcție de necesitățile tale din momentul masajului, putem adăuga și lucrul cu anumite obiecte: roci calde pentru detensionare profundă, obiecte din lemn pentru presopunctură și lucrul pe trigger points, manevre din masajul balinez cu bețe de bambus, ventuze pentru drenare limfatică etc.

Scopul acestui masaj este relaxarea profundă musculară, îmbunătățirea tonusului muscular și a flexibilității. Se urmărește eliminarea și decongestionarea punctelor de declanșare a durerii, decontracturarea musculaturii și ameliorarea problemelor circulatorii.

Acesta este foarte potrivit atât persoanelor sănătoase cât și a celor cu dureri acute sau cronice intr-o anumita parte a corpului, de spate, de exemplu.

Masajul terapeutic se poate efectua pe întreg corpul sau pe un anumit segment corporal care are nevoie. Când faci programarea, te rugăm să ne comunici.

Ceea ce este specific acestui masaj este că nu tu trebuie să te decizi asupra unui masaj dintr-o lungă listă de terapii ci să te lași pe mâinile terapeutului tău să își folosească experiența și creativitatea pentru a-ți personaliza și îmbina manevre din diverse terapii în ședința de masaj după cum este cel mai bine pentru tine.

Din experiența noastră, noi recomandăm o ședință de minim 90 minute. Într-o oră, nu prea e suficient timp să te relaxezi profund cu adevărat.

Alegerea unui abonament de 5 şedinte (reducere de 10%) sau 10 sedinţe (reducere de 20%) regulate de masaj terapeutic te ajută sa fii în formă mereu, fără contracturi și fără stres. În abonament poţi include şi alte tipuri de masaje. Reducerea se va aplica la preţul final.

Vezi avantaje abonamente

Durata unui masaj doar tu o poţi decide: dacă iţi simţi corpul un pic contractat şi vrei să il simţi uşor şi liber, atunci o oră este suficient. Dacă iţi simţi corpul rigid, cu dureri si contracturi musculare persistente, cu noduri dureroase si disconfort continuu, atunci o şedinta de 90 minute este cea potrivită.

Dacă simţi că e timpul să îți acorzi importanță și să le rezolvi cu adevărat, atunci masajul terapeutic de 2 sau mai multe ore, sau la 4 mâini (cu 2 terapeuţi/ terapeute) este cel potrivit pentru tine.

Cum se realizează masajul terapeutic la noi?

Am pregatit o atmosferă potrivită: camere de masaj cochete, muzica lentă de relaxare, aromaterapie cu lampă cu ultrasunete, mese profesionale de masaj şi o lumina discretă care să te ajute să te relaxezi şi să te deconectezi profund.

Timpul se opreste şi rămâi doar tu şi mâinile experimentate ale maseuzei sau maseurului. Este indicat să anunţi dacă ai avut recent probleme de sănătate sau operaţii.

Poţi spune de asemenea in ce zone ai vrea să insiste sau nu. Te rugăm de asemenea să ii comunici terapeutului tău în timpul masajului dacă apar anumite stări de disconfort. Chiar dacă lucrăm profund totuşi masajul trebuie să ramână o experienţă plăcută şi reconfortantă.

*Manevrele se fac segmentar sau pe intreg trupul atât pe partea posterioară cât şi pe cea anterioară, exceptand zona intimă.

Poţi face duş atât inainte cat si după masaj. Ai totul la dispoziţie.

Multora dintre oaspeţii noştri le place atât de mult masajul la noi că fac deseori prelungiri. Iţi poti anunţa terapeutul că vrei să prelungeşti şedinta de masaj. Aceasta e posibil totuşi doar în cazul in care nu avem alte programări imediat.

Adaugă topinguri:

 • +10 lei pentru fiecare tip de ulei pur aromaterapeutic marca de top Young Living ce va fi picurat direct pe pielea ta pentru efecte maxime. Aceste uleiuri de grad terapetic sunt printre cele mai scumpe şi mai calitative din lume. Ele te echilibrează şi te elevează profund şi instantaneu pe toate planurile.

 • +40 lei dacă inainte de masaj vrei să te armonizezi profund şi să testezi coconul ultra-tahionic. Energia vidului va completa şi va echilibra în tine ceea ce ai nevoie. E o energie "inteligentă".

 • +10 lei dacă doreşti ca pe anumite zone să fie folosite cremele noastre speciale.

 • +10 lei dacă doreşti să iţi echilibrezi profund fiinţa cu 9 cristale poziţionate pe cele 7 chakre şi două sfere in palme. Cristalele au fost atent alese pentru fiecare chakra in parte.

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Dacă ești în București, hai să simți pe propria piele un masaj de terapeutic bine făcut. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Beneficiile masajului terapeutic

 • Ameliorează disconfortul și redă funcționalitatea normală de la nivelul zonei masate care este în suferință sau a întregului corp. Exemplu, spate, picioare, brațe;
 • Alinarea durerilor corporale musculare sau articulare;
 • Elimina senzația de corp greu, oboseala, cefaleea, migrenele și insomniile; Ameliorează reumatismul, artritele, artrozele, nevralgiile, sedentarismul etc;
 • Stimulează drenarea limfatică, circulația și întreg sistemul endocrin și imunitar;
 • Reglează tensiunea arterială și combate constipația;
 • Conferă sau redă elasticitatea pielii, mușchilor și tendoanelor;
 • Ameliorează anumite afecțiuni metabolice (obezitate, diabet, gută);
 • Sunt intensificate procesele reparatorii și vindecarea.

Contraindicațiile masajului terapeutic

 • În afecțiuni ale piele (răni deschise sau în curs de vindecare,infecții, boli transmisibile, ciuperci întinse, tumori etc);
 • Varice, tromboză venoasă, ulcer varicos, flebite si tromboflebite, epilepsie; Probleme ale funcției psihice; cancerele, boli cu manifestare tegumentară (psoriazisul);
 • Afecțiuni legate de coagularea sângelui și care iau medicație pentru subțierea sângelui sau anticoagulante;
 • Cazuri grave de stop cardio-respirator, insuficiențe ale organelor vitale;
 • După intervenții chirugicale foarte recente (se poate face masaj terapeutic pe alte segmente corporale, la distanță de zona operată);
 • În procesele inflamatorii si hemoragice acute

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Masajul cu ventuze este o tehnică de masaj neinvaziv realizată cu ventuze din silicon. Unele sunt plasate pasiv câteva minute să detensioneze fascia și zonele dureroase iar cu altele se face un masaj dinamic prin alunecarea pe piele.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Vei fi plasat intr-un cocon ultra tahionic pentru a atrage energia subtilă organizatoare a punctului zero. Corpul îşi reface armonia şi capacitatea de vindecare. Efecte: energizare, echilibrare, calm şi luciditate uimitoare, reconectare la "sursa vietii".

Prețuri începând de la 50 lei

citește mai mult

Uleiurile esențiale pure de top de la Young Living sunt picurate direct pe tălpi si coloană şi apoi sunt asimilate la nivelul lor prin manevrele raindrop specifice. Are efecte imediate de revigorare a trupului şi impulsionare a sistemului imunitar, vindecare şi tonus la nivel psihic.

Prețuri începând de la 290 lei

citește mai mult

Fie că ești în căutarea unei modalități de a te relaxa, fie că dorești să previi semnele de îmbătrânire ale tenului sau, pur și simplu, să evadezi din rutina zilnică, un masaj facial aduce o mulțime de beneficii întregului organism.

Prețuri începând de la 90 lei

citește mai mult