Serviciile Noastre

Atingerea constienta este o poarta catre suflet si vindecare.

Masajul de Relaxare

Masajul de Relaxare

Manevre cu presiune medie realizate pe masa profesională cu ulei de masaj. Ambianță placută, muzică lentă și lampă de aromaterapie cu uleiuri esențiale Young Living. Detensionare musculară şi stare de bine interior.

Preturi (începând de la): 120.00 Lei

Masajul Deep-Tissue

Masajul Deep-Tissue

Este potrivit pentru cei care au muschii mai contractaţi şi mai tensionaţi. Terapeutul isi folosește antebrațele, coatele și nodozitățile mâinilor. Manevrele sunt lente şi in profunzime. Elimină eficient blocajele musculare.

Preturi (începând de la): 160.00 Lei

Masaj Anticelulitic cu Bete de Bambus

Masaj Anticelulitic cu Bete de Bambus

Mişcări viguroase care vor stimula circulaţia sângelui si oxigenarea muşchilor. Potrivită pentru reducerea grăsimii şi a celulitei si pentru tonifierea generală. Se folosesc uleiuri anticelulitice speciale cu rezultate rapide.

Preturi (începând de la): 160.00 Lei

Drenajul limfatic

Drenajul limfatic

Drenajul limfatic este un masaj blând, realizat prin aplicarea unor presiuni uşoare de-a lungul corpului in direcţiile de drenare a canalelor limfatice. Ajută la eliminarea toxinelor şi a excesului de apă din organism şi la stimularea sistemul imunitar.

Preturi (începând de la): 160.00 Lei

Masajul Hot Stones

Masajul Hot Stones

Foloseste energia benefică a rocilor vulcanice și transmiterea ei in intregul corp, prin meridianele energetice. Unele pietre calde sunt plasate pe corp iar cu altele se face un masaj dinamic pe intreg trupul. Are efecte de detoxiefiere si de relaxare profundă.

Preturi (începând de la): 230.00 Lei

Masajul Lomi Lomi

Masajul Lomi Lomi

Denumit şi terapia "mâinilor iubitoare”, este un masaj hawaian, Kahuna, care lucrează blând dar profund musculatura. Manevrele sunt prelungi şi continue mai ales cu antebratele care alunecă de-a lungul corpului. Te vei simti înfăşurat şi legănat ca de un val unduios.

Preturi (începând de la): 220.00 Lei

Masaj Reflexogen

Masaj Reflexogen

Reflexoterapeutul iţi masează punctele reflexe din tălpi. Ajută la eliminarea toxinelor și la stimularea funcțiilor tuturor organelor. Pentru efecte profunde e nevoie de minim 10 şedinte a câte minim 45min.

Preturi (începând de la): 90.00 Lei

Masajul Intuitiv

Masajul Intuitiv

Combină mai multe tipuri de masaje într-o singură sedință, în funcție de nevoile tale de moment. Terapeutul devine intuitiv şi creativ şi adaptează manevrele după cum este cel mai benefic pentru tine.

Preturi (începând de la): 160.00 Lei

Terapia Raindrop

Terapia Raindrop

Uleiurile esențiale pure de top de la Young Living sunt picurate direct pe tălpi si coloană şi apoi sunt asimilate la nivelul lor prin manevrele raindrop specifice. Are efecte imediate de revigorare a trupului şi impulsionare a sistemului imunitar, vindecare şi tonus la nivel psihic.

Preturi (începând de la): 270.00 Lei

Terapia cu Tahioni

Terapia cu Tahioni

Vei fi plasat intr-un cocon ultra tahionic pentru a atrage energia subtilă organizatoare a punctului zero. Corpul işi reface armonia şi capacitatea de vindecare. Efecte: energizare, echilibrare, calm şi luciditate uimitoare, reconectare la "sursa vietii".

Preturi (începând de la): 50.00 Lei

Centrul Holistic Amrita Wellness

Va invitam sa descoperiti o noua oaza de relaxare si regenerare holistica, chiar in centrul Bucurestiului