logo Amrita Masaj
Masaj Anticelulitic cu Bete de Bambus

Masaj Anticelulitic cu Bete de Bambus

 • Elimină celulita
 • Corp Tonifiat
 • Energizare puternică

Este un masaj fitness în care terapeutul folosește bețele de bambus de diferite dimensiuni și grosimi cu mișcări în principal din încheietura mâinii. Bețele se rulează și alunecă pe pielea ta, în diferite ritmuri și intensități cu efecte foarte plăcute de revigorare și tonifiere. Este un foarte eficient masaj anticelulitic cu efecte vizibile, chiar și în ridicarea feselor.

Prețuri

60 min

190 lei

90 min

250 lei

120 min

310 lei

Sună pentru rezervare

De ce bețele de bambus?

Bețele de bambus sunt folosite de mii de ani în medicina tradițională asiatică ca instrumente de masaj și terapie. În cultura orientală, bambusul are un rol esențial, nu doar în menținerea sănătații, ci și ca simbol al rezistenței, longevității si fertilității.

Prin folosirea bețelor de bambus este îmbunatățită circulația fluidelor, temperatura corpului se reglează și se obține o stare de revitalizare generală.

Capacitatea bambusului de a absorbi apa din jurul său pentru a se hrani, cât și rezistența sa, fac din acesta instrumentul natural ideal pentru masaj.

Terapeutul înlocuiește manevrele realizate cu mâinile și antebrațele sale prin mișcările fluide ale bețelor de bambus, dezvăluindu-ți astfel o nouă modalitate de remodelare corporala, 100% naturală.

Bețele de bambus prezintă avantajul de a fi ușoare, relativ elastice și netede, fiind ușor de manipulat de către terapeut. Faptul că au felurite dimensiuni permit acestuia să acționeze în cele mai potrivite moduri pentru a obține efectul scontat.

În ce constă masajul cu bețe de bambus?

La început se realizează un scurt masaj de relaxare pentru o ușoară destindere a întregului corp. Terapeutul îți va propune să alegi din mai multe uleiuri anticelulitice speciale pe cel a cărui aromă te va atrage cel mai mult.

Masajul cu bețele de bambus se realizează pe întregul corp, dar se insistă în special pe zonele în care se acumulează grăsimea și celulita inestetică adică pe picioare, fese, brațe și abdomen.

Masajul cu bete de bambus este un masaj wellness și este mai profund decât un simplu masaj anticelulitic sau de remodelare coporală. În el se combină efectele benefice ale masajului de drenaj limfatic pentru detoxifierea organismului cu cele ale masajului de relaxare.

Acest tip de masaj este destinat nu numai femeilor dar și bărbatilor, deoarece este un masaj profund și tonic care stimulează musculatura.

Efecte de durată se văd cam in 5-7 ședinţe iar alegerea unui abonament de 5 şedinte (reducere de 10%) sau 10 ședinţe (reducere de 20%) regulate de masaj terapeutic te ajută sa fii în formă mereu, fără contracturi și fără stres. În abonament poţi include şi alte tipuri de masaje. Reducerea se va aplica la preţul final.

Putem numi acest tip de masaj, fitness-masaj, deoarece pentru o eficiență sporită va fi nevoie să încordezi musculatura diferitelor porțiuni ale corpului tău în timpul realizării masajului.

Menținerea în tensiune a picioarelor, feselor și abdomenului te va face să resimți la finalul masajului o stare de tonifiere, dinamizare și revigorare generală, comparabila cu o ședintă de fitness la sală.

Bețele de bambus vor aluneca pe corpul tău datorită mișcărilor speciale executate de terapeut, eliminând în felul acesta micro și macro nodulii celulitici.

În cazul în care îți dorești efecte maxime în cel mai scurt timp, îți recomandăm să realizezi acest tip de masaj concomitent cu o cură de detoxifiere. El revitalizează organismul și redă starea generală de bine.

*Manevrele se fac segmentar sau pe intreg trupul atât pe partea posterioară cât şi pe cea anterioară, exceptand zona intimă.

Poţi face duş atât inainte cat si după masaj. Ai totul la dispoziţie.

Daca vrei să prelungeşti şedinta de masaj îţi poti anunţa terapeutul. Aceasta e posibil totuşi doar în cazul in care nu avem alte programări imediat.

Îți recomandăm să-l încerci cu încredere!

Beneficiile masajului cu bețe de bambus

 1. Remodelare corporală în timp scurt

Daca vrei un corp tonic, o siluetă zveltă, o piele fermă, micșorarea circumferinței corporale și accelerarea dispariției grăsimilor suplimentare, atunci masajul cu bambus este cel mai potrivit.

 1. Relaxarea și tonifierea mușchilor

Masajul cu bambus are efecte vizibile asupra musculaturii, ajutând la relaxarea acestora. În cadrul ședințelor de masaj, vei vedea cum mușchii se detensionează, cum se modelează și cum scapi de senzația de picioare grele și obosite. Tonifierea musculaturii este încă unul dintre beneficiile care te vor bucura cel mai mult.

 1. Reducerea rapidă a celulitei, grăsimii și a vergeturilor în 5-7 ședințe

Pentru efecte semnificative pot fi realizate chiar 2-3 ședințe săptămânal, timp de o luna. Există multe metode de a slabi care promit rezultate rapide, însă puține reușesc să ofere aceste rezultate cu adevărat. Și încă mai puține astfel de metode sunt sănătoase. Masajul cu bambus este o terapie 100% naturală, non-agresivă, care ajută la stimularea funcțiilor naturale ale organismului.

 1. Drenaj limfatic și presopunctură

Duritatea și elasticitatea bețelelor de bambus le fac uneltele perfecte pentru stimularea sistemului limfatic și dezintoxicare intensivă a organismului. Prin masajul cu bambus, corpul incepe să elimine apa in exces din organism, dar și toxinele.

 1. Intensificarea circulației sanguine

Terapia prin masaj cu bambus presupune mișcări viguroase, care vor stimula circulația sângelui și oxigenarea mușchilor. Efectele masajului se simt în profunzime, iar capilarele sunt protejate prin mișcări adaptate fiecărei persoane. Folosirea bețelor de bambus îmbunătățește circulația fluidelor, temperatura corpului se reglează, iar corpul se revitalizează în întregime.

Contraindicațiile masajului cu bețe de bambus

 • în caz de sarcină
 • boli de piele
 • varice
 • vase sparte (se evită masarea zonei respective).

Cea mai importantă persoană esti chiar tu insuţi! Lasă in urmă graba şi treaba şi intră intr-un alt ritm, cel al unei eficienţe relaxate. Un masaj de relaxare in București este mereu binevenit. Apoi te vei felicita că ţi-ai facut timp pentru tine si sufletul tău.

Vezi și alte tipuri de masaj

Masajul cu ventuze este o tehnică de masaj neinvaziv realizată cu ventuze din silicon. Unele sunt plasate pasiv câteva minute să detensioneze fascia și zonele dureroase iar cu altele se face un masaj dinamic prin alunecarea pe piele.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Foloseste energia benefică a rocilor vulcanice și transmiterea ei în intregul trup, prin meridianele energetice. Unele pietre calde sunt plasate pe corp iar cu altele se face un masaj dinamic pe întreg trupul. Are efecte de detoxiefiere și de relaxare profundă.

Prețuri începând de la 270 lei

citește mai mult

Drenajul limfatic este un masaj blând, realizat prin aplicarea unor presiuni uşoare de-a lungul corpului în direcţiile de drenare a canalelor limfatice. Ajută la eliminarea toxinelor şi a excesului de apă din organism şi la stimularea sistemul imunitar.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult

Un mix de manevre din mai multe masaje: suedez, deep-tissue, sportiv etc. Are efect decontracturant și ameliorează tensiuni, dureri și probleme ale mușchilor, tendoanelor și articulațiilor. Se face pe întreg corpul sau segmentar.

Prețuri începând de la 190 lei

citește mai mult