Inapoi la servicii

Masaj Anticelulitic cu Bete de Bambus

Este o tehnică specială de masaj în care terapeutul folosește bețele de bambus de diferite dimensiuni și grosimi cu mișcări în principal din încheietura mâinii. Bețele se rulează și alunecă pe pielea ta, în diferite ritmuri și intensități cu efecte foarte plăcute de revigorare și tonifiere. Este un foarte efficient masaj anticelulitic cu efecte vizibile, chiar și în ridicarea feselor.

Masaj Anticelulitic cu Bete de Bambus

Prețuri

  • 60/90/120 min
  • Elimină celulita
  • Corp Tonifiat
  • Energizare puternică

160/220/280 lei

De ce bețele de bambus?

 

Bețele de bambus sunt folosite de mii de ani în medicina tradițională asiatică ca instrumente de masaj și terapie. În cultura orientală, bambusul are un rol esențial, nu doar în menținerea sănătații, ci și ca simbol al rezistenței, longevității si fertilității. Prin folosirea bețelor de bambus este îmbunatățită circulația fluidelor, temperatura corpului se reglează și se obține o stare de revitalizare generală.

 

Capacitatea bambusului de a absorbi apa din jurul său pentru a se hrani, cât și rezistența sa, fac din acesta instrumentul natural ideal pentru masaj. Terapeutul înlocuiește manevrele realizate cu mâinile și antebrațele sale prin mișcările fluide ale bețelor de bambus, dezvăluindu-ți astfel o nouă modalitate de remodelare corporala, 100% naturală.

 

Bețele de bambus prezintă avantajul de a fi ușoare, relativ elastice și netede, fiind ușor de manipulat de către terapeut. Faptul că au felurite dimensiuni permit acestuia să acționeze în cele mai potrivite moduri pentru a obține efectul scontat.

 

În ce constă masajul cu bețe de bambus?

 

La început se realizează un scurt masaj de relaxare pentru o ușoară destindere a întregului corp. Terapeutul îți va propune să alegi din mai multe uleiuri anticelulitice speciale pe cel a cărui aromă te va atrage cel mai mult.

Masajul cu bețele de bambus se realizează pe întregul corp, dar se insistă în special pe picioare, fese, brațe și abdomen.

Putem numi acest tip de masaj, fitness-masaj, deoarece pentru o eficiență sporită va fi nevoie să încordezi musculatura diferitelor porțiuni ale corpului tău în timpul realizării masajului.

 

Menținerea în tensiune a picioarelor, feselor și abdomenului te va face să resimți la finalul masajului o stare de tonifiere, dinamizare și revigorare generală, comparabila cu o ședintă de fitness la sală. Bețele de bambus vor aluneca pe corpul tău datorită mișcărilor speciale executate de terapeut, eliminând în felul acesta micro și macro nodulii celulitici.

 

În cazul în care îți dorești efecte maxime în cel mai scurt timp, îți recomandăm să realizezi acest tip de masaj concomitent cu o cură de detoxifiere. Nu te îngrijora! La Amrita, masajul cu bețe de bambus este intens, dar nedureros, și are un efect anticelulitic deosebit încă de la primele ședințe!

Îți recomandăm să-l încerci cu curaj!Efectele masajului cu bambus

1. Remodelare corporala in timp scurt

Daca vrei o silueta zvelta, o piele ferma, micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare, atunci masajul cu bambus este cel mai potrivit.

2. Relaxarea si tonifierea muschilor.

Masajul cu bambus are efecte vizibile asupra musculaturii, ajutand la relaxarea acestora. In cadrul sedintelor de masaj, vei vedea cum muschii se detensioneaza, cum se modeleaza si cum scapi de senzatia de picioare grele si obosite. Tonifierea musculaturii este inca unul dintre beneficiile care te vor bucura cel mai mult.

3. Diminuarea si disparitia celulitei si a vergeturilor cu rezultate rapide. In functie de persoana, rezultate pot aparea in 5-7 sedinte.

Pentru efecte semnificative pot fi realizate chiar 2-3 sedinte saptamanal, timp de o luna. Exista multe metode de a slabi care promit rezultate rapide, insa putine reusesc sa ofere aceste rezultate cu adevarat. Si inca mai putine astfel de metode sunt sanatoase. Masajul cu bambus este o terapie 100% naturala, non-agresiva, care ajuta la stimularea functiilor naturale ale organismului.

4. Drenaj limfatic si presopunctura.

Duritatea betelelor de bambus le fac uneltele perfecte pentru stimularea sistemului limfatic si dezintoxicare intensiva a organismului. Prin masajul cu bambus, corpul incepe sa elimine apa in exces din organism, dar si toxinele.

5. Intensificarea circulatiei sanguine

Terapia prin masaj cu bambus presupune miscari viguroase, care vor stimula circulatia sangelui si oxigenarea muschilor. Efectele masajului se simt in profunzime, iar capilarele sunt protejate prin miscari adaptate fiecarei persoane. Folosirea betelor de bambus imbunatateste circulatia fluidelor, temperatura corpului se regleaza, iar corpul se revitalizeaza in intregime.

***Contraindicatii: femei insarcinate, boli de piele, varice, vase sparte (se evita masarea zonei unde acestea exista).