Inapoi la servicii

Masaj Anticelulitic cu Bete de Bambus

Betele de bambus sunt folosite de mii de ani in medicina traditionala asiatica ca instrumente de masaj si terapie. In cultura orientala, bambusul are un rol esential, nu doar in mentinerea sanatatii, ci si ca simbol al sanatatii, rezistentei, longevitatii si fertilitatii. Capacitatea bambusului de a absorbi apa din jurul sau pentru a se hrani si duritatea sa starnesc adesea curiozitatea celor care aud ca este folosit si pentru masaj. Insa manevrarea sa de catre un terapeut cu experienta iti va dezvalui o noua modalitate de modelare corporala, 100% naturala.

Masaj Anticelulitic cu Bete de Bambus

Prețuri

  • 60/90/120 min
  • Elimină celulita
  • Corp Tonifiat
  • Energizare puternică

140/180/230 lei

Masaj Anticelulitic cu Bete de Bambus

Bețele de bambus prezinta avantajul de a fi usoare, usor elastice si netede, fiind usor de manipulat de catre terapeut. Inainte de folosirea bambusului se face un masaj prealabil iar iar pentru ca efectele sa fie maxime folosim uleiuri anticelulitice speciale dintre care poti alege aroma preferata.
Masajul se realizeaza cu bete de bambus de diferite dimensiuni si grosimi, in functie de zona pe care se aplica. Intregul corp este masat dar sunt vizate in special picioarele, bratele si abdomenul.

Sunt realizate tehnici de rotire si alunecare facute din incheietura mainii. Prin rulare sunt eliminate toxinele si sunt eliminate micro si macro nodulii celulitici, iar prin miscari de presiune vor fi tonifiati si relaxati muschii.
Este o terapie dinamica si energica si presupune si anumite posturi tonice din partea ta.

Masajul cu bete de bambus e preferat de cei ce doresc sa fie "in forma", efectele sale iti ajuta repede corpul sa se modeleze asa cum iti doresti.

Nu te ingrijora! La Amrita, masajul cu beţe de bambus este intens, dar nedureros, şi are un efect anticelulitic deosebit încă de la primele şedinţe!Efectele masajului cu bambus

1. Remodelare corporala in timp scurt

Daca vrei o silueta zvelta, o piele ferma, micsorarea circumferintei corporale si accelerarea disparitiei grasimilor suplimentare, atunci masajul cu bambus este cel mai potrivit.

2. Relaxarea si tonifierea muschilor.

Masajul cu bambus are efecte vizibile asupra musculaturii, ajutand la relaxarea acestora. In cadrul sedintelor de masaj, vei vedea cum muschii se detensioneaza, cum se modeleaza si cum scapi de senzatia de picioare grele si obosite. Tonifierea musculaturii este inca unul dintre beneficiile care te vor bucura cel mai mult.

3. Diminuarea si disparitia celulitei si a vergeturilor cu rezultate rapide. In functie de persoana, rezultate pot aparea in 5-7 sedinte.

Pentru efecte semnificative pot fi realizate chiar 2-3 sedinte saptamanal, timp de o luna. Exista multe metode de a slabi care promit rezultate rapide, insa putine reusesc sa ofere aceste rezultate cu adevarat. Si inca mai putine astfel de metode sunt sanatoase. Masajul cu bambus este o terapie 100% naturala, non-agresiva, care ajuta la stimularea functiilor naturale ale organismului.

4. Drenaj limfatic si presopunctura.

Duritatea betelelor de bambus le fac uneltele perfecte pentru stimularea sistemului limfatic si dezintoxicare intensiva a organismului. Prin masajul cu bambus, corpul incepe sa elimine apa in exces din organism, dar si toxinele.

5. Intensificarea circulatiei sanguine

Terapia prin masaj cu bambus presupune miscari viguroase, care vor stimula circulatia sangelui si oxigenarea muschilor. Efectele masajului se simt in profunzime, iar capilarele sunt protejate prin miscari adaptate fiecarei persoane. Folosirea betelor de bambus imbunatateste circulatia fluidelor, temperatura corpului se regleaza, iar corpul se revitalizeaza in intregime.

***Contraindicatii: femei insarcinate, boli de piele, varice, vase sparte (se evita masarea zonei unde acestea exista).