logo Amrita Masaj
Acasă / Articole

Reduceri, discounturi şi abonamente masaj

Reduceri, discounturi şi abonamente masaj

Vrei să plăteşti mai puţin şi să te relaxezi mai mult? Se poate!

Știm că cel mai bine te relaxezi cu un masaj excelent care să iți alunge stresul, oboseala, durerile de spate și de picioare sau pur și simplu să evadezi din agitația cotidiană.

Și e și normal având în vedere cât de multe beneficii are masajul asupra corpului, sănătății și chiar a minții.

Există nenumărate studii științifice care au demonstrat clar că oamenii care merg regulat la masaj sunt mai echilibrați emoțional, mai calmi, mai răbdători și chiar mai eficienți la lucru.

După o ședință de masaj, ne reconectam la propriul corp: mușchii de relaxează și devin mai flexibili, zonele dureroase dispar, circulația sanguină și limfatică se activează și se reglează iar toxinele din tot corpul sunt eliminate eficient.

Tot masajul echilibrează activitatea sistemului imunitar, hormonal, ne odihnim mai bine și daca există stări de anxietate și depresie, ele se diminuează.

O singura ședință de masaj are un efect extraordinar pentru câteva zile. Pentru a obține o stare de bine de durată, un masaj pe săptămână este foarte recomandat, cel puțin pentru 2-3 luni. Vei observa cu încântare că totul “se aseaza” în armonie în jurul tău iar starea ta relaxată va “trona” detașată peste micile șicane pe care viața ți le scoate în cale.

Iată reducerile si discounturile la abonamentele de masaj de la centrul nostru de masaj din Bucuresti:

  • 5% reducere la abonamentele de 5 sedinţe

  • 10% reducere la abonamentele de 10 sedinţe

Abonamentul pentru a avea reducere se plăteşte integral inainte.

**Abonamentele de 5 sedinte pot fi folosite intr-o perioadă de maxim 3 luni de la data achiziţionării.

*** Abonamentele de 10 sedinte pot fi folosite intr-o perioadă de maxim 6 luni de la data achiziţionării.

Vrei să combini şedinţele de masaj din abonament? Se poate!

Dacă vei considera că te plictiseşti să ai doar un tip de masaj, de ce să nu te bucuri de masaje cât mai diverse? Astfel te vei răsfăţa de fiecare dată cu alt masaj dupa cum eşti inspirat sau după cum ai nevoie.

Poţi lua, de exemplu, 2 şedinţe de masaj de relaxare, 3 şedinţe de masaj deep-tissue, 2 şedinţe de masaj hot-stones, 2 de reflexoterapie şi una de masaj ayurvedic. Preţurile lor se adună iar la sfârşit se aplică reducerea finală.

E uimitor in câte moduri te poţi relaxa la maxim!

Sună şi află detalii

sau

Fă o comandă: Abonamentele și Pachete de masaj

Alte articole

Introducere în lumea Young Living

Introducere în lumea Young Living - uleiuri esențiale pure și masaje sau tehnici pentru relaxarea și ameliorarea bolilor. Intră și află mai multe despre masajele noastre!

14 octombrie

4 Motive neașteptate ca să mergi la masaj

Câștigă o zi din viața ta! Masajul te ajută să te relaxezi, să înmagazinezi forțe noi, iar corpul tău se simte eliberat, în timp ce tensiunea și stresul dispar.

14 octombrie

10 Beneficii ale Masajului de Relaxare

Există multe motive pentru care oamenii merg la un masaj relaxant. De la recuperare la relaxare, terapia prin masaj nu mai este rezervat doar celor puțini ci este foarte căutată în ultimii ani de un număr de un număr ce în ce mai mare de oameni.

14 octombrie