logo Amrita Masaj
Acasă / Articole

Dezinfectare în pandemie și relaxare prin masaj!

Dezinfectare în pandemie și relaxare prin masaj!

S-a relaxat pandemia de Coronavirus. Vino să te relaxezi și tu cu un masaj.

Autoritățile ne spun că situația pandemiei s-a îmbunătățit, adică numărul îmbolnăvirilor scade din zi în zi și deci, putem să ieșim din casă.

Noi am pregătit salonul de masaj, l-am dezinfectat cu atenție în așteptarea oaspeților. Am delimitat spațiul de intrare de restul salonului, pentru ca astfel să poți ajunge direct la baie unde te vei spăla pe mâini și mai apoi te vei dezinfecta.

Binențeles, vei primi o încălțăminte specifică pentru interiorul salonului de masaj, cu care îți vei schimba încălțămintea de stradă. Terapeuta care te va întâmpina va purta mască și îți va scana temperatura cu un termometru digital, așa cum e recomandat să fie făcut de către toți cei care își reîncep activitatea.

Tot lângă intrare avem amenajat un loc special în care să-ți lași haina de stradă și eventualele bagaje cu care vei veni, iar dacă nu ai deja, vei primi gratuit o mască.

Uleiurile esențiale ne protejează împotriva virusului.

Chiar la intrare în salon am așezat o lampă de aromoterapie cu uleiuri esențiale Young Living, pure și 100% naturale. Aceasta ajută la purificarea aerului pe care îl respirăm în încăperile noastre. Folosim uleiuri esențiale de cea mai înaltă puritate pentru că ele sunt garanția faptului că efectul lor antiviral și antimicrobian ne va proteja foarte eficient.

La noi întotdeauna vei găsi o oază de arome încântătoare pe care am creat-o în dublu scop: pentru ca tu să te relaxezi mai ușor și pentru că uleiurile esențiale pe care le folosim sunt foarte eficiente în protecția căilor respiratorii.

Totodată, peste tot în punctele cheie ale salonului, am așezat geluri dezinfectante pe care le poți folosi ușor, iar clanțele ușilor cât și toate suprafețele des folosite sunt dezinfectate mereu. Poți să vii la masaj cu încredere pentru că totul este igienic și pregătit la cele mai înalte standarde. Noi ținem la sănătatea ta și a noastră și pentru aceasta nu precupețim niciun efort.

Îți personalizăm masajul pentru ca imunitatea ta să crească.

La cererea ta, putem să folosim suplimentar uleiuri Young Living în timpul masajului. Despre proprietățile miraculoase ale acestor uleiuri atunci când sunt aplicate pe piele îți vor povesti în detaliu terapeutele Centrului Amrita pentru ca tu să poți alege.

Vom sta la o cană de ceai cald și vom discuta într-o atmosferă placută despre cum îți dorești să personalizăm masajul tău. După cum știi deja, avem multe terapii vezi aici și o diversitate de uleiuri esențiale care ne permit să acoperim o largă gamă de posibile afecțiuni sau tensiuni pe care dorești să le înlături.

Deci, noi ne-am pregătit deja. Suntem aici pentru a te ajuta să-ți refaci echilibrul energetic, să te relaxezi și să te revigorezi după așa o lungă perioadă de stat în casă. E timpul să privim cu încredere la viitor și să începem să ne relaxăm. Totul va fi bine!

Sună pentru o programare!

Alte articole

10 Beneficii ale Masajului de Relaxare

Există multe motive pentru care oamenii merg la un masaj relaxant. De la recuperare la relaxare, terapia prin masaj nu mai este rezervat doar celor puțini ci este foarte căutată în ultimii ani de un număr de un număr ce în ce mai mare de oameni.

17 februarie

Uleiuri esentiale și masaj terapeutic de echilibrare emoțională

Uleiuri esențiale și masajul terapeutic de echilibrare emoțională ne ajută să ne conectăm mai profund la trupul nostru prin senzații plăcute și vindecatoare.

17 februarie

Reduceri, discounturi şi abonamente masaj

Vrei să plăteşti mai puţin şi să te relaxezi mai mult? Se poate! Iată reducerile si discounturile la abonamentele de masaj de la centrul nostru de masaj din Bucuresti: 10% reducere la abonamentele de 5 sedinţe 20% reducere la abonamentele de 10 ședințe.

17 februarie